3 Ermeni uzman kazandıkları Chivning eğitim burs - Haber Arşivi 2001-2011
27 Kasım 2024 - Հակական տոմար - Տարի : 4517 / Ամիս : Տրե / Օր : Վահագն / Ժամ : Փայլածու

Haber Arşivi 2001-2011 :

13 Eylül 2004  

3 Ermeni uzman kazandıkları Chivning eğitim burs -

3 Ermeni uzman  kazandıkları Chivning eğitim burs

3 Ermeni uzman kazandıkları Chivning eğitim burs programı cercevesinde İngiltere’deki universitelerde staj yapmak uzere bir hafta icinde bu ulkeye hareket edecekler. Her yıl tum dunya capında yapılan Ermenistan’ın da 8 yıldır katıldığı programdan bu gune kadar 60 Ermeni uzman faydalanarak İngiltere’nin Cambridge Kingston Metropolitan ve Londra Universitelerinde uzmanlıklarını geliştirme imkanı buldular. Programa katılmak icin başvuru yapanların; yuksekoğrenim yapmış ve uzmanlaşmak istedikleri alanda 2 yıl calışmış olma şartı aranmakta. Bursu kazananlardan Lilit Poğosyan uzmanlığının psikologluk olduğunu ve sosyal alanda calıştığını soylemekte ve Kamu Sağlığı alanında uzmanlaşmak istemekte. Program Ermenistan’da British Council (BC) desteğiyle surdurulurken BC Program Yoneticisi Ani Muradyan; "Chivning" Burs programına 160 başvuru olduğunu ancak İngiltere’de eğitim gormek uzere sadece en iyi 3 kişinin yollandığını ifade etti.

Bu haber kaynağından gelmektedir.

Haber metninde yer alan görüşler haber kaynağı () ve yazarına ait olup,
bolsohays.com sitesi haber hakkında herhangi bir görüş üstlenmemektedir.

Opinions expressed are those of the author(s)-(). They do not purport to reflect the opinions or views of bolsohays.com
+